Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΩΡΕΆΝ ΔΙΈΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΔΙΌΔΙΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΟΔΟΎ


Αποκλειστικά στην ομάδα μας




Μετά από επικοινωνία που είχε η ομάδα μας με τα διόδια της νέας οδού, 

Σας ενημερώνουμε ότι πλέον μπορούμε όλοι οι ΑΜΕΑ να βγάλουμε ηλεκτρονική κάρτα διέλευσης για τα διόδια της νέας οδού, χωρίς να είναι απαραίτητη η μπλε κάρτα στάθμευσης.

Δεκτές γίνονται και οι ηλεκτρονικές κάρτες οι οποίες αναγράφουν στο κλιμάκιο αναπηρίας την ένδειξη ΙΙ ή ΙΙΙ.

Με χρήση της ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας που παρέχεται δωρεάν, οι δικαιούχοι ολοκληρώνουν ατελώς τις διελεύσεις τους, από όλους τους σταθμούς διοδίων που διαχειρίζεται η Νέα Οδός (τμήμα Π.Α.Θ.Ε. από Α/Κ Μεταμόρφωσης Αθηνών έως Α/Κ Σκάρφειας Φθιώτιδας και Ιόνια Οδό από Α/Κ Αντιρρίου έως Α/Κ Εγνατίας Ιωαννίνων) και η Κεντρική Οδός (από Σκάρφεια Φθιώτιδας έως και Ράχες Φθιώτιδας και Ε65 από Ξυνιάδα έως Τρίκαλα), γρήγορα, εύκολα και χωρίς καμία καθυστέρηση!

Εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε την ηλεκτρονική κάρτα ΑΜΕΑ της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ μπορείτε να προσέλθετε, επιδεικνύοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σε κάποιο από τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών της Νέας Οδού που λειτουργούν:


  Αφίδνες προς Λαμία (33 χλμ. Ν.Ε.Ο., Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 - 20:00, Κυριακή 10:00 - 18:00)


- Κλόκοβα προς Ιωάννινα (15,2 χλμ. Ιόνια Οδός, Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 - 20:00, Κυριακή 10:00 - 18:00)


- Επισκοπικό προς Αντίρριο (194,8 χλμ. Ιόνια Οδός, Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 - 20:00, Κυριακή 10:00 - 18:00)


💥Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας www.fastpass.gr, στην ενότητα ΑΜΕΑ και η ηλεκτρονική κάρτα ΑΜΕΑ θα σας αποσταλεί χωρίς καμία επιπλέον χρέωση με courier στο σπίτι ή στο γραφείο.




💢Να ευχαριστήσουμε την Λίζα Δράκου και την Έφη Κουνενή που επικοινώνησαν με τα γραφεία της Νέας οδού όπως και την κυρία Αραπογλου Δήμητρα που μετά από δικό της σχόλιο στην ομάδα μας ασχοληθηκαμε με το συγκεκριμένο θέμα.


Το email μας προς την Νέα Οδό